-------- lap.hu oldal --------
Linkek a témában:
Fahéjas-kardamomos forrócsoki
Hozzávalók: 1,5 dl tej, 1 dl tejszín, 5 dkg étcsoki (min. 60%-os), méz (ízlés szerint), csipet őrölt kardamom, 1 kk őrölt fahéj + a tetejére
Fűszeres forró csokoládé
Hozzávalók: 1 tábla tejcsoki, 1 l tej, 4-5 ek cukrozott kakaópor, 1 teáskanál mézessütemény fűszerkeverék, tejszínhab.
Karamellás forró csokoládé
Hozzávalók: 6 dl tej, 3 dl tejszín, 1 vaníliarúd, 20 dkg apróra vágott tej-, vagy étcsoki, 15 dkg cukor, tetejére tejszínhab és kevés őrölt fahéj.
Narancsos forró csokoládé vaníliával, fahéjjal
Hozzávalók 2 főre: 300 ml 1,5 %-os tej, 150 ml víz, 50 ml méz, fél vanília rúd kikapart belseje, 4 cm fahéjrúd, 1 naracs reszelt héja és leve, 80 g 70 %-os étcsokoládé
Fűszer.lap.hu
A fűszer a természet egyik ízletes adománya. Az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat.